Become your own

Healer & Leader.

You’re invited to a journey of a lifetime

Wil jij in je kracht blijven staan in plaats van je uit het veld laten slaan met alles wat er in de wereld gebeurt? Wil jij jezelf op een dieper level helen en leider worden van je leven? Dan is de online training Become your own Healer & Leader iets voor jou.

In drie maanden (14 modules) ga je aan de slag met schaduw- en lichtwerk om je ware zelf voluit te doen stralen en je zo bijdraagt aan meer licht in deze donkere tijden. De online training is zodanig ontworpen dat je je gaat herinneren dat je je eigen Healer & Leader bent.

 

Bevrijd jouw BewustZijn naar een Hogere Waarheid

Over deze Reis 

Wil jij je niet meer laten leiden door de waarheid van anderen maar door je eigen waarheid?

Heb je genoeg van vastzittende of negatieve energieën in jezelf of anderen die jou niet meer dienen?

Ben je klaar met terugkerende gedachten en gevoelens die jouw vibratie naar beneden halen?

Wil jij een diepgaandere connectie met je Hogere Zelf en Hogere dimensies?

Wil je begeleiding en support als je door diepgaande transformatie gaat?

Wil jij herhalende patronen en thema’s in je leven doorbreken bij jezelf en in je familielijn?

Ben jij er klaar voor om het werk te doen en je schaduwstukken in de ogen te kijken?

Ben je coach, healer of therapeut en wil je transformerende tools en technieken leren die je kunt doorgeven aan je cliënten?

Wil jij herhalende patronen en thema’s in je leven doorbreken bij jezelf en in je familielijn?

Ben jij er klaar voor om het werk te doen en je schaduwstukken in de ogen te kijken?

Ben je coach, healer of therapeut en wil je transformerende tools en technieken leren die je kunt doorgeven aan je cliënten?

Karishma heeft mij tijdens deze online cursus geholpen om mij te verbinden met mijn ware zelf. Vanaf module 1 pakt ze je hand en zet ze je op je eigen pad die je zelf gaat bewandelen. Elke les legt zij stapje-voor-stapje uit in een video wat je deze keer zult gaan doen. Daarna volgen een of meerdere geleide meditaties. Mijn onderbewustzijn is gaan spreken, daar waar mijn inzichten en antwoorden lagen. Wat deze cursus mij geleerd heeft is dat ik voor mijzelf een doolhof had neergelegd, waardoor ik steeds vastklampte aan oude gewoontes en patronen. Karishma helpt je om je eigen licht in het doolhof te schijnen en te realiseren dat de weg naar buiten eigenlijk heel makkelijk en dichtbij is. Wat ik ontzettend fijn vind aan deze cursus, is dat je het gevoel hebt dat je veilig bent en dat je het niet alleen hoeft te doen. Karishma is daar om je te helpen. Haar stralen van licht zorgen ervoor dat je je eigen licht weer kan laten schijnen op de donkere stukken van jouw leven. En hierdoor je jezelf kan helen. 

Karishma ontzettend bedankt voor deze mooie reis!

Evy

In ieder leven ontstaan pijnpunten. Blijf je er in hangen, of kies je ervoor het leven als helende reis vorm te geven. Ik volgde bij
Karsihma de training ‘Become your Own Healer’. Wat een voorrecht, de training, en om met Karishma te mogen werken. Om bewust te worden hoe
je jezelf kunt voeden met helende energie, fysiek en mentaal. En hoe je jezelf kunt bevrijden van pijn en blokkades. Karishma heeft een
mooie combinatie van zachte energie en heldere analyse. Ze is eerlijk in haar feed forward, en vertaalt die vanuit spirituele inzichten naar
praktische handvaten. Bovendien heeft Karishma een enorme rijkheid aan kennis op tal van helende aspecten. Van daaruit weet ze diepgang en
nieuwe vergezichten aan te brengen. Stralen van het Licht, die schittering draagt Karishma over om zo anderen te laten stralen.

Dirk van Raalte

De cursus become your own healer is echt heel fijn. Het is echt een moment voor mezelf in de week, waarin ik aan mezelf werk, mezelf toesta om te helen en dichterbij mezelf te komen. Heerlijk! Ik voel me na de meditaties heel ontspannen en ik voel dat er verandering plaats heeft gevonden. De meditaties zijn fijn en samen met de opdrachten brengen die een verandering teweeg. Ook al zijn de stukken soms oud en pijnlijk, door er met liefde naar te kijken, wordt het lichter. Echt een aanrader, als jij de beste versie van jezelf wilt worden!

Debbie Lansbergen

De training raakt alle lagen:

 

Zielskundig

Karmisch

Energetisch

Emotioneel

Mentaal

Fysiek

Je houdt levenslang toegang tot de training. Dat betekent dat je net zo vaak aan de training mee kunt doen als je wilt met telkens een ander thema wat zich op dat moment aandient. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als onzekerheid, faalangst, financiele zorgen of zichtbaarheid.

Wat kun je verwachten? Je leert:

dat transformatie (schaduwwerk) jouw weg is naar jouw ware Essentie (lichtwerk).

hoe je jezelf kunt healen door alle lagen heen (zielskundig, energetisch, emotioneel, mentaal, fysiek).

 leiderschap te nemen over je leven en jouw Waarheid te leven.

je trilling en hartsbewustzijn te verhogen.

hoe je ten allen tijde connectie kunt maken met jouw Goddelijke bron van waarheid en wijsheid.

limiting beliefs (onwaarheden) om te zetten naar jouw waarheid o.a. met selfhealing en visualisatie zodat jij je weer vrij en krachtig gaat voelen.

jezelf te waarderen, accepteren, vertrouwen en onvoorwaardelijk lief te hebben.

Hoe zien de 14 modules eruit?

Dit is een reis naar diepgaande groei en healing in een veilige en liefdevolle omgeving waarbij je de tools ontvangt die je helpen grenzen te stellen, jezelf te healen en je trilling te verhogen zodat je nog zuiverder kunt verbinden met je innerlijke Godin.

 

1. Introductie

Je doelen, intenties en wensen leg je vast voor je aan je helende reis begint. Zo creer je waarde aan hetgeen wat voor jou belangrijk is.

2. Hergeboorte van de Ziel

Je gaat de geboorte van je ziel en het aardse leven herbeleven, herschrijven en helen in het belang van jouw hoogste potentieel.

3. Regressie en Reïncarnatie

Welk thema of patroon herhaalt zich vanuit andere levens? Of is er sprake van collectieve vrouwenpijn? Je leert hoe je dit zelf kunt helen.

4. Familiekarma

We kijken welk familiekarma, dat van generatie op generatie is doorgegeven, jouw niet meer dient en voor eens en altijd achter je mag laten om toekomstige generaties hiervan te bevrijden.

5. Innerlijk kind healing

Je leert krachtige visualisaties om innerlijk kindwerk te doen zodat je innerlijk kind werk zich weer vrij en veilig voelt om magsich te genieten van het leven. Familie-opstellingen is hier ook een onderdeel van.

6. Familiesystemen - opstellingen

Je krijgt inzicht in waar jij staat binnen je familiesysteem en leert hoe je op je eigen plek kunt staan.

7. Chakrahealing

Je leert meer over de chakra’s en thema’s uit je leven waar ze mee samenhangen. Ook leer je hoe je zelf je chakra’s kunt healen en activeren.

8. Overwerkte emoties helen

Emoties zullen er altijd zijn. Je leert je af te stemmen op een hoger bewustzijnstaat waardoor de emoties die je voelt steeds van kortere duur zijn. Je blijft niet meer hangen in je emoties.

9. Verander je mindset

Middels Universal Intelligence leer je hoe je belemmerende overtuigingen en partronen (onwaarheden) kunt transformeren naar je werkelijke waarheid.

10. Lichamelijke klachten helen

Je leert af te stemmen en te vertrouwen op de signalen van je lichaam en de boodschap die het voor je heeft zodat je weet wat er nodig is om je lichaam te healen.

11. Verhoog je trilling en hartsbewustzijn

Je leert verschillende technieken hoe je zelf je trillingsfrequentie en hartsbewustzijn kunt verhogen.

12. Rituelen

Rituelen zorgen ervoor dat je veel bewuster met dankbaarheid, zingeving en persoonlijke groei bezig bent. Naast verschillende rituelen leer je hoe je zelf je eigen ritueel kunt maken.

13. Healingtools

Je leert hoe je zelf, anderen en de aarde kunt helen en je ontdekt hoe je je eigen healingtools kunt ontwikkelen.

14. You are your own Healer & Leader

In deze les komen alle modules samen en zie je hoe jij Healer & Leader bent van je eigen leven.

Praktische info

De training duurt drie maanden. In 14 lessen leer je jezelf healen op alle lagen. Elke week komt er een nieuwe les vrij met krachtige visualisaties, (self)healingtools en werkboeken met inzichtvragen, oefeningen en opdrachten. Daarnaast ontvang je elke maand een facebook live voor al je vragen en extra meditaties, mogelijkheid tot 1:1 sessies (optioneel) en toegang tot de besloten facebookgroep Become your own Healer & Leader.

tijdelijke korting:

€ 888,- 444,-

Excl. btw.

Betalen in termijn is ook mogelijk.
Mail daarvoor naar: karishma@stralenvanlicht.nl

+ Je ontvangt de online training waarbij je elke week een nieuwe modules ontvangt (in totaal 14 modules gedurende zes maanden).

  • Elke week een nieuwe selfhealing les met krachtige visualisaties, tools en technieken.
  • Bij elke les een werkboek met inzichtvragen, oefeningen en opdrachten.
  • Bij elke les een videoboodschap met meer uitleg over het thema van de les.
  • 1x per maand een Facebook live voor Q&A’s, groepscoaching en Heal the World meditaties.
  • Toegang tot de besloten Facebook groep ‘Become your own Healer’ waar je kunt delen en helen met gelijkgestemden.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

 

 

Je bent ingeschreven op de nieuwsbrief!