Ceremonies & Retreats

Wanneer vrouwen samenkomen om te helen,
ontstaat magie.

Sacred rage Ceremonie – 17 december 2023

 

We zijn eeuwenlang geprogrammeerd – en hebben het geïnternaliseerd – dat woede niet ok is, dat we woede niet mogen laten zien, dat woede hysterisch is. We zijn achterover gaan leunen, lui geworden, gaan tolereren en ontkennen van dat wat niet ok is, niet juist is, niet rechtvaardig is.
We hebben deze Sacred Rage nodig. Het schudt ons wakker, doet ons ‘alive’ voelen en zorgt voor een ontwaking op een diepere laag, van je Kundalini en je Sacred Orgastic Self.

Drieluik
Sexual Healing & Awakening

Onze levensenergie en levendigheid ontwaakt wanneer we (seksuele) blokkades en trauma helen die opgeslagen zitten in onze baarmoeder / sacraal chakra. We herinneren, misschien voor de eerste keer in ons leven, onze natuurlijke staat van het Goddelijk wezen die we zijn: een overvloedig, orgastisch en blissful wezen.

Tijdens het drieluik Sexual Healing & Awakening brengen we op diepgaand niveau;

♡ heling van oude patriarchale programmeringen (Sexual Healing – 21 april 2024),
♡ ontwaking in je Ware bewustzijn (Sexual Awakening – 26 mei 2023)
♡ Heilig maken wat al eeuwenlang onheilig en onveilig is gemaakt (Sacred Sexuality – 16 juni 2023).

The Goddess Journey

Tijdens het 3-daagse retreat staan we stil bij de krachten van de Godinnen en chakra’s, de vrouwelijke én mannelijke energie die we zowel in de Godinnen als de chakra’s terugvinden en hoe we deze energiëen in onszelf kunnen helen, balanceren en verenigen.

Voice of the Womb

Onze levensenergie en levendigheid ontwaakt wanneer we (seksuele) blokkades en trauma helen die opgeslagen zitten in onze baarmoeder / sacraal chakra. Een seksuele blokkade betekent ook vaak een blokkade bij onze keel/spreken. Ons bekken- en keelgebied zijn met elkaar verbonden, zowel fysiologisch als energetisch. Hierdoor kun je zowel blokkades en klachten rondom je baarmoeder en bekken ervaren als klachten zoals gespannen kaken, knarsetanden, bloedend tandvlees, spreekangst of moeite met je uitspreken. Tijdens deze dag ontvang je een healing en blessing voor jezelf en je baarmoeder middels de Rite of the Womb, Voice & Sound Healing, Stembevrijding, meditaties en lichaamswerk. 

Kundalini & Voice Activatie

Deze dag is er voor jou wanneer je jezelf wil bevrijden van valse waarheden die jou niet langer dienen, vrijheid in expressie wil ervaren, meer in verbinding wil leven met je Ware Zelf, meer levensenergie wil ervaren en de eeuwenoude taal van jouw ziel in jezelf wil activeren. Tijdens deze dag ontvang je een Kundalini Activatie en een Voice Activatie.

Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us.’ – Marianne Williamson

Karishma heeft mij tijdens deze online cursus geholpen om mij te verbinden met mijn ware zelf. Vanaf module 1 pakt ze je hand en zet ze je op je eigen pad die je zelf gaat bewandelen. Elke les legt zij stapje-voor-stapje uit in een video wat je deze keer zult gaan doen. Daarna volgen een of meerdere geleide meditaties. Mijn onderbewustzijn is gaan spreken, daar waar mijn inzichten en antwoorden lagen. Wat deze cursus mij geleerd heeft is dat ik voor mijzelf een doolhof had neergelegd, waardoor ik steeds vastklampte aan oude gewoontes en patronen. Karishma helpt je om je eigen licht in het doolhof te schijnen en te realiseren dat de weg naar buiten eigenlijk heel makkelijk en dichtbij is. Wat ik ontzettend fijn vind aan deze cursus, is dat je het gevoel hebt dat je veilig bent en dat je het niet alleen hoeft te doen. Karishma is daar om je te helpen. Haar stralen van licht zorgen ervoor dat je je eigen licht weer kan laten schijnen op de donkere stukken van jouw leven. En hierdoor je jezelf kan helen. 

Karishma ontzettend bedankt voor deze mooie reis!

Evy B.

In ieder leven ontstaan pijnpunten. Blijf je er in hangen, of kies je ervoor het leven als helende reis vorm te geven. Ik volgde bij Karishma de training ‘Become your Own Healer’. Wat een voorrecht, de training, en om met Karishma te mogen werken. Om bewust te worden hoe je jezelf kunt voeden met helende energie, fysiek en mentaal. En hoe je jezelf kunt bevrijden van pijn en blokkades. Karishma heeft een mooie combinatie van zachte energie en heldere analyse. Ze is eerlijk in haar feed forward, en vertaalt die vanuit spirituele inzichten naar praktische handvaten. Bovendien heeft Karishma een enorme rijkheid aan kennis op tal van helende aspecten. Van daaruit weet ze diepgang en nieuwe vergezichten aan te brengen. Stralen van het Licht, die schittering draagt Karishma over om zo anderen te laten stralen.

Dirk van Raalte

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

 

 

Je bent ingeschreven op de nieuwsbrief!