HEALING THE SHADOW IN SEXUALITY

Een krachtige ceremonie op 9 maart van 14.00-17.00 uur
in de Tempel van de Godin in Schipluiden.

Shadow in Sexuality

Als het gaat om intimiteit en seksualiteit in de huidige maatschappij, is het bijna onmogelijk om op te groeien zonder een of ander seksueel trauma, dat de vorm kan aannemen van beperkende overtuigingen, schuldgevoelens, schaamte, angst of nare ervaringen rondom seksualiteit.

Misschien voel je of voelde je ook in jouw leven dat we niet veilig zijn in onze seksualiteit. De reden daarvoor is dat dit ons geleerd is in een een mannelijk gedomineerde wereld. We moeten onze seksualiteit onderdrukken om ‘the-good-girl’ te zijn, of we moeten over de top gaan om ‘the pornstar’ te zijn. 


In beide gevallen is er taboe en trauma als het gaat om seksualiteit. In beide gevallen raken we verder verwijderd van onze Divine Essence. In beide gevallen leven we nog minder dan 5 procent van ons (orgastisch) potentieel.

Pas wanneer we bewust worden van patronen, programmeringen, conditioneringen in onszelf opent zich een veld waarin heling en transformatie kan plaatsvinden. Onze heilige seksualiteit reclaimen we wanneer we de schaduwzijde in seksualiteit helen. 

Let’s transcend the split between the-good-girl vs. the pornstar, Madonna vs. whore, Eve vs. Lilith.

Praktische info

 

Als je dit ook zo voelt, als je ongemak en spanning voelt én als je verlangt om hieruit te breken en uit je comfort zone te stappen, dan ben je ontzettend welkom tijdens de ceremonie Healing the Shadow in Sexuality op zaterdagmiddag 9 maart van 14.00-17.00 uur. Op een veilige en heilige plek brengen we de eerste stappen naar heling en transformatie. Dit doen we middels zachte en liefdevolle oefeningen en rituelen. 

Wanneer: 9 maart 2024
Waar: De Tempel van de Godin in Schipluiden
Tijd: 14.00-17.00 uur, inloop 13.30 uur.
Prijs: 65 euro incl. btw

Aanmelden: info@karishmasanchit.nl

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

 

 

Je bent ingeschreven op de nieuwsbrief!