Holistische therapie

Hervind je stem. Heel jezelf. Straal je Licht.

Contact

(Self)healing ~ Chakrahealing ~ Belemmerende overtuigingen ~ Regressiesessies ~ Schaduwwerk ~ Innerlijk kindwerk ~ ~Vaderwond ~ Moederwond ~ Baarmoederhealing ~ Seksueel trauma ~ Traumabegeleider – Familieopstellingen (i.o.) ~ Ademwerk ~ Lichaamswerk ~ Systemisch werk ~Trillingsfrequentie en hartsbewustzijn verhogen ~ Mannenwond ~ Vrouwenwond ~ Ankh ~ Kundalini ~ Ceremonie ~

De kern van alle disbalans in onszelf en in de wereld is terug te leiden naar het gewonde mannelijke en vrouwelijke in onszelf.

Karishma Sanchit

Holistische therapie

We leven in een wereld waar de masculien gedomineerde energie regeert. Dat zien we terug in de wereld maar ook in de corporate wereld in de vorm van macht, strijd, agressie, geweld, prestatiedrang en competitief – en defensief gedrag. Te lang leven in deze energie maakt dat we na verloop van tijd de verbinding met onszelf en anderen verliezen, moeite hebben met dichtbij onszelf blijven, kwijt raken wie we zijn, wat we willen en waar we voor staan. Het maakt dat we onszelf niet volledig durven te laten zien. Deze onbalans leidt uiteindelijk tot het verliezen van de volwassen vrouwelijke én mannelijke kwaliteiten.

De disbalans in de mannelijke en vrouwelijke energie zien we ook terug in onze familielijn en onze opvoeding. Van generatie op generatie worden de wonden in de mannelijke en vrouwelijke energie van onze (voor)ouders  doorgegeven. Daar waar onze ouders ons niet in onze primaire behoeften konden voorzien, niet de liefde konden geven waar we naar verlangden of fysiek / emotioneel afwezig waren, ontstaat de moederwond en/of vaderwond. Je vader spiegelt hierin de mannelijke energie in jezelf en je moeder de vrouwelijke. 

De (geërfde familie)trauma’s die we in ons leven met ons meedragen, maakt dat er blokkades in ons fysieke en energetisch lichaam ontstaan. Wanneer onze (levens)energie, ook wel Kundalini energie, niet meer vrij door ons lijf stroomt, kunnen we lichamelijke of psychische klachten ervaren. Door onverwerkte emoties en belemmerende overtuigingen naar de oppervlakte te halen, in het licht te houden en te omarmen, transformeer je de schaduwplekken in jezelf naar licht.

Het helen, balanceren en verenigen van de volwassen mannelijke en vrouwelijke energie staat centraal in mijn sessies, trainingen en retreats. Tantra, ofwel het pad van verlichting, ademwerk, lichaamswerk, systemisch werk en meer brengen de mannelijke en vrouwelijke energie in onszelf in vereniging. 

Ik geloof dat jij je eigen healer bent. Ieder mens beschikt over helende krachten om je eigen transformatie van schaduw- en lichtwerk in gang te zetten. Middels selfhealingtools leer ik je jezelf te helen van maatschappelijke en culturele conditioneringen, patriarchale programmeringen, voorouderlijk trauma en terugkerende (relatie-)patronen en klachten. Elke blokkade die je doorbreekt, zorgt voor spirituele groei en verhoogt je trillingsfrequentie. Zodat je steeds dichter bij de Godin / God in jezelf komt. Ik begeleid je hier graag bij vanuit een zachte en liefdevolle aanpak.

De disbalans in het gewonde mannelijke en vrouwelijke is de oorsprong van elke klacht:

 

 

 

fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch

Feminine Healing

Voor vrouwen én mannen

 

Het leven aannemen gaat via je moeder. Ze staat voor de vrouwelijke energie in jou. Wanneer je moeder niet (emotioneel) aanwezig is, je hechting met haar onveilig voelt, en/of wanneer je moeder te aanwezig is in je eigen ruimte, ontstaat een moederwond. Wanneer we onze moeder niet aannemen, wijzen we haar en ook het leven af. Je hebt moeite met ontvangen van liefde en flow in jezelf en in het leven. Het leven stroomt niet en voelt als een struggle.

Kenmerken moederwond:

Teveel in je mannelijke energie – Hard werken – Verslavingsgevoelig – Dissociatief gedrag – Niet geliefd voelen – Moeite met eigen ruimte innemen – Behoefte aan geborgenheid – Depressiegevoelig – Teveel aanpassen – Niet volledig jezelf of zichtbaar durven te zijn – spreekangst – schuldgevoelens – schaamte

Kenmerken feminine wound:

– Geen gezonde grenzen – Wegcijferen – Teveel in de geefstand – Moeite met ontvangen – Slachtofferschap – Passief / reactief – Afhankelijk – Overemotioneel – Controlerend – Overbescheiden – Verlatingsangst – Niet veilig voelen in de vrouwelijke energie

Herken jij je in een of meerdere punten hierboven? En heb je de behoefte aan een authentiek leven? Zodat je als bewuste, vrije en krachtige man of vrouw, vol vertrouwen jezelf kunt openen om meer flow, liefde verbinding met jezelf en anderen in je leven te ontvangen? Heel de moederwond, heel jezelf. 

Masculien Healing

Voor mannen én vrouwen

 

De wereld aannemen gaat via je vader. Hij staat voor de mannelijke energie in jou. Als je vader niet fysiek of emotioneel aanwezig was, of als je moeder hem afwees of negatief over hem sprak, ontstaat de vaderwond. Je voelt je afgewezen door hem met als gevolg dat je hem ook bent gaan afwijzen en daarmee jezelf. Je ervaart een disconnectie met jezelf. Er ontstaat een extra de behoefte om gezien te worden en om jezelf te bewijzen.

Kenmerken vaderwond

Bewijsdrang – verslavingsgevoelig – statusgevoelig – niet goed genoeg voelen – leegte voelen en opvullen met drank, seks, drugs, alcohol, eten, sporten, materiële zaken – bevestiging en goedkeuring zoeken buiten jezelf – faalangst.

Kenmerken masculine wound:

Macht – strijd – dominant – agressief – competitief – snel aangevallen voelen – verdedigend – hardheid – kracht door macht – controle – bindingsangst – niet veilig voelen in de masculien energie.

Herken jij je in een of meerdere punten van hierboven? En heb je de behoefte aan een authentiek leven? Zodat je als bewuste en krachtige man of vrouw, vol vertrouwen, je eigen individuele, bezielde pad volgt in de wereld? Heel de vaderwond, heel jezelf. 

Wat levert een 1-op-1 traject op?

Voor vrouwen én mannen

 

  • Je leert de signalen van je lichaam te begrijpen.
  • Je leeft minder vanuit je hoofd en meer vanuit je hart.
  • Je voelt je op een dieper niveau verbonden met (de wijsheid van) je baarmoeder, je lichaam en je ziel.
  • Je leeft meer in lijn met je natuurlijke vrouwelijke ritme en cyclus.
  • Je heelt (geërfd familie) trauma en blokkades zodat jouw energie weer gaat stromen.
  • Je herkent blokkades en patronen op je pad van bewustwording.
  • Je leert negatieve emoties en ervaringen te transformeren naar geluk en positiviteit.
  • Je weet hoe te handelen om weer bij jezelf te komen en goed voor jezelf te zorgen.
  • Je ervaart meer innerlijke rust, energie en balans.
  • Je hebt vertrouwen in jezelf, je lichaam en je levenspad.

Tarieven

Consult 1 uur: 85 euro
Consult 1,5 uur: 125 euro
Consult 2 uur: 155 euro

Afspraak afgezegd binnen 48-24 uur voor de sessie:
50% in rekening gebracht.

Afgezegd of niet verschenen binnen 24 uur: 100% in rekening gebracht.

AGB praktijk-code: 90066270
AGB zorgverlenersnummer: 90107056
Beroepsvereniging CAT: CM2012-21-03-19
Aangesloten bij klacht- en tuchtrecht.
Geschillencommissie: GAT

Vergoeding zorgverzekeraars

In 2023 komen mijn consulten als Vergoedbaar CAT-Therapeut voor gedeeltelijke vergoeding in aanmerking vanuit het aanvullende pakket bij: 

Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden ZorgMenzisPMA, Anderzorgde drie Zorgkantoren Groningen Twente en ArnhemMenzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ.

Voor het indienen van een declaratie indienen bij een zorgverzekeraar gebruik je mijn prestatiecode 24012 Energetische therapie of 24504 Overige psychosociale therapie. Dit wordt ook altijd op mijn factuur vermeld.

 

 

De sessies met Karisma hebben mij helderheid, inspiratie en richting gegeven om weer verder te gaan op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling. Vanwege de coronamaatregelen waren deze sessies online – dit maakte het niet minder krachtig! Door de liefdevolle en wijze begeleiding van Karishma durfde ik helemaal mezelf te zijn en kon ik me overgeven aan de meditaties. Dankjewel hiervoor!
Mirjam

Karishma is een ontzettend lieve zachte en kundige vrouw. Ze voelt alles goed aan en weet precies wat er nodig is en nodigt je uit om ze ver te gaan als voor jou fijn is. Hierdoor ontstaat een enorm fijne veilige sfeer en is er veel vertrouwen. Ik heb 8 intensieve coach sessies bij Karishma gehad en alles ging altijd heel puur en “naturel”. Natuurlijk werden er pijnlijke punten aangewezen maar altijd met een hele hoop licht omringt! Ik vond deze sessies echt een cadeau en ging elke keer lichter en met meer inzichten in mezelf weg. Dankjewel voor alle fijne sessies en je eigenheid Karishma! Ik hoop dat we elkaar nog gaan zien 🙂

Yonne

Ik ben jou enorm dankbaar voor het vertrouwen dat je in mijn capaciteiten
had en de steun die je mij gaf in dit proces. Alle veiligheid die dit mij
bood heeft me enorm geholpen om het vertrouwen en de kracht te vinden in
mezelf om de moeilijke dingen aan te gaan.

Bedankt voor het dienen als voorbeeld van hoe de dingen wel kunnen.
Hoe het mogelijk is om op een zachte manier verbinding te maken met de
zware en moeilijke delen in mezelf. En vooral voor het gevoel, dat ik
steeds opnieuw kreeg, dat ik liefde ook echt verdien.

Sara

Aangesloten bij:

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

 

 

Je bent ingeschreven op de nieuwsbrief!