Karishma Sanchit

Holistisch therapeut

Laat je licht stralen als de Godin die je bent. 

Hi, ik ben Karishma

Mijn eerste kundalini ervaring had ik in 2019. Het jaar dat ik voor mezelf koos na een baan in de corporate wereld na 10 jaar en een relatie na14 jaar achter me te laten. Ik kon voelen hoe al mijn seksuele levensenergie naar mij terugstroomde na jarenlang mezelf en mijn levensenergie onderdrukt te hebben. Ik voelde deze levenskracht als nooit tevoren door mijn lijf gieren. Sindsdien voel ik de passie en creativiteit stromen. Deze ontwaakte energie maakte dat ik weer volop kon genieten van mezelf én het leven.

Voor deze Kundalini ervaring was een groot deel van mijn leven mijn (seksuele) levensenergie geblokkeerd, had ik te maken met spreekangst én schuld, schaamte, angst en pijn, rondom seksuele intimiteit zonder een duidelijke reden. Tot ik erachter kwam dat er onverwerkt seksueel trauma zat in mijn vrouwenlijn, oftewel geërfd familietrauma: onverwerkt trauma, wat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Dit weten maakte dat er heling kon plaatsvinden in mij én mijn vrouwenlijn. Naar aanleiding van de inzichten en ervaringen die daaruit ontstonden is mijn Drieluik Sexual Healing & Awakening ontstaan.

Jouw seksuele energie is jouw grootste healingpower

 

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de corporate wereld als marketingcommunicatie adviseur waagde ik de sprong en startte mijn praktijk als Energetisch therapeut. Ik kon niet langer aarden in de mannelijke gedomineerde wereld en had ontzettend de behoefte om mij te verbinden met mijn vrouwelijke energie en andere soulsisters. Maar voelde ook dat ik me mocht openen voor de veiligheid en bescherming van mijn inner masculine. Daarvoor mocht ik eerst de vaderwond helen en het innerwork daarvoor doen. De inzichten en helingtools die bij daarbij hebben geholpen, heb ik zitten verweven in de programma’s The Goddess Journey en Sacred Union.

Het is mijn missie om jou je stem te laten hervinden zoals ik dat zelf mocht doen. Om je te herinneren dat jouw seksuele energie jouw grootste manifestatiekracht én healingpower is wat altijd al in je zit. Het is meer dan ooit tijd om je hoogste Licht te belichamen en voluit te stralen als de Godin die je bent.

We mogen uitbreken uit eeuwenlange patriarchale programmeringen, maatschappelijke conditionering, voorouderlijk trauma en belemmerende overtuigingen. Om volledig Vrouw te zijn. Vrij te zijn. Vrij van angst, trauma, schaamte, schuld en klein houden.

Het is je geboorterecht. Een leven volledig in jouw Potentieel, Purpose & Pleasure te leven. Te leven leven als de Godin die je werkelijk bent. Dat is wat ik elke vrouw gun. In mijn werk begeleid ik jou vanuit een zachte en liefdevolle benadering naar de Godin in jou. Zodat je helder  mag stralen in jouw mooiste Licht.

 

Heel jezelf

Je hoeft het niet buiten jezelf te zoeken. Je hebt alle tools al in huis om jezelf te helen. Soms is het fijn als iemand een stukje op je pad meewandelt, zodat je daarna weer zelf verder kunt. Je moet het zelf doen, maar niet alleen.

Hervind je stem

Jouw stem. Jouw lichaam. Jouw yoni. Je mag opeisen wat van jou is. Je mag jouw Absolute Waarheid spreken en je Licht zichtbaar laten stralen. Jij bent een belangrijk onderdeel in het geheel. Je bent hier om jouw Stem te bevrijden. 

 Sta in je Godinnenkracht

 Jouw seksuele energie is de brandstof van jouw ziel en van wat jouw ziel in overvloed wil creëren en manifesteren om bij te dragen aan het hoogste goed. Jouw seksuele energie is heilig. Het is je geboorterecht.

Opleidingen en trainingen

Tantric Embodiment Facilitator
Februari 2022 – Maart 2023

Tantra lichaamswerk, meditatie, ademwerk en oefeningen.

Kundalini Flow Facilitator
September 2022 – Oktober 2022

Activatie van jouw Kundalini om je hoogste potentieel te ontwaken.

Women Soul Coach
Maart 2021 to Februari 2022

Coaching voor vrouwen als het gaat om thema’s als grenzen, ruimte, verbinden met hart & yoni.

Medische Basiskennis
September 2018 – Februari 2019

Lichaamsgerichte energetische therapie. Behandelingen voor fysieke, mentale en emotionele klachten middels de chakra’s, meridianen en aura.

Gelukscoach
September 2014 – June 2015

Inzichten in je patronen en (familie)systeem, verhogen van je geluksfrequentie.

Luisterkind
Januari 2019 – Juni 2019

Afstemmingen via de ziel als het gaat om vrouw en kind.

Diverse trainingen
2012 – Heden

Innerlijk kindwerk, Systemisch coachen, Regressie- en reïncarnatietherapie, Basisbeginselen haptonomie en cranio sacraal therapie, Engelenhealing, Akasha healing en -reading, Access Bars, Munay-Ki, Rite of the Womb, EFT, TRE.

Malvatherapie
September 2015 – Juni 2018

Lichaamsgerichte energetische therapie. Behandelingen voor fysieke, mentale en emotionele klachten middels de chakra’s, meridianen en aura. Ankh en kosmische schijf behandelingen.

Aangesloten bij

Samenwerkingen

LEIN Vrouwenzorg
2023

Aansloten sinds 1 september 2023.

Expertise Team Seksueel Trauma
2023

Aangesloten sinds 1 september 2023

Kundalini Nederland
2023

Aangesloten sinds 1 januari 2023.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

 

 

Je bent ingeschreven op de nieuwsbrief!