Kundalini Flow Activatie

Ontwaak in jouw hoogste potentieel

Contact

Wat is Kundalini energie?

KUNDALINI ENERGIE is de oneindige kracht van creativiteit, transformatie en bewustwording die in ieder van ons aanwezig is. Het vertegenwoordigt je ongekende potentieel om te worden wie je werkelijk bent.

Het woord Kundalini is Sanskriet en betekent letterlijk “de opgerolde”. De Kundalini energie wordt voorgesteld als opgerolde slang, klaar om te ontwaken aan de basis van onze werverkolom; onze basischakra. Deze slang vertegenwoordigt de goddelijke vrouwelijke energie Shakti en zoekt vereniging met de goddelijke mannelijke energie, Shiva, bovenaan de kruin.

Als de energie ontwaakt, stijgt zij door de chakra’s omhoog naar de kruin. De Kundalini energie zorgt ervoor dat je door opgebouwde blokkades heen werkt. Schaduwstukken komen versneld aan het licht waardoor heling en transformatie kan plaatsvinden.

Kundalini is als een golf van puur bewustzijn of goddelijk licht dat door de mentale en emotionele obstakels heen begint te barsten waardoor de volledige non-duale Waarheid aan het licht komt. Dit brengt inzicht en heling op elk vlak van je leven: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.

De kracht van jouw seksuele energie, jouw levensenergie, is zo enorm transformerend én creërend dat het al eeuwenlang met succes is onderdrukt.

Wat is een Kundalini Flow activatie?

Een Kundalini Flow Activatie brengt verschillende veranderingen in iemands leven teweeg. Deze veranderingen kunnen lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel zijn. Ook al gaan cliënten door diepe genezing en hebben ze sterke ervaringen op spiritueel niveau, de focus in Kundalini Flow sessie is de belichaming van de spirituele kracht en de verschuivingen die het in je bewustzijn teweegbrengt. Het gaat niet om wat er tijdens een sessie gebeurt, maar om de grote veranderingen in je leven na de sessies.

Een prachtige ervaring! Samen met Karishma meerdere verdrietige en ook prettige emoties ervaren. Karishma heeft veel liefde en energie laten voelen tijdens deze reis. Wat een geweldig lieve ziel is zij!

Ik had geen idee wat te verwachten en dat erzoveel uit mij zou komen. Na de sessie was ik nog een beetje beduusd en heb ik heel veel geslapen. Maar vandaag ben ik on fire! Letterlijk op sommige momenten voel ik iets branden in mijn rug. Het gaat omhoog en dan weer omlaag. Alsof bepaalde angsten die ik had ( wat zullen anderen wel niet van mij denken) ineens er niet meer toe doen. Ik zie dingen meer helder en dat na 1 dag! Ik ben zo benieuwd naar wat mij dit nog meer gaat brengen. En nu al ongelooflijk dankbaar. Je bent ook een bijzonder en zeer integer persoon. Ik voelde mij direct op mijn gemak. Dankjewel ervoor.

”Wat was het bijzonder afgelopen zondag. Veilige setting, mooie locatie en liefdevolle begeleiding. Ik sta aan! Nu de aan-knop niet meer uit laten gaan 😛 Ik voel weer meer verbinden met mezelf.”

Wat brengt een Kundalini Flow Activatie?

~ versnelde en diepe genezing op schaduwstukken,
~ een heilige ervaring van seksualiteit,
~ een duidelijkere stroom van seksuele energie, levensenergie in jezelf,
~ healing op meerdere lagen: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch, karmisch.
~ een dieper gevoel van eigenliefde, zelfvertrouwen, zelfgenezing en eigenwaarde,
~ meer energie, levensvreugde en vitaliteit,
~ diepere verbinding, met jezelf anderen, de natuur en Universum
~ een sterkere verbinding en communicatie met andere dimensies zodra je 3e oog is bereikt,
~ een hogere trillingsfrequentie en bewustzijnsverruiming,
~ activering van lichttaal in geluid of handbeweging,
~ inzicht in hoe je op een zuivere manier seksuele energie kunt gebruiken voor je hoogste goed en dat van anderen.

Hoe ziet een Kundalini Flow activatie eruit?

Een Kundalini activatie is een directe energietransmissie die het proces van Kundalini-ontwaken activeert. In een sessie kunnen spontane bewegingen ontstaan, maar hoeft ook niet. Je kunt warmte of koude ervaren, een emotionele ontlading of diepe inzichten. Tijdens een sessie lig je op een yogamat en wordt Kundalini muziek opgezet terwijl ik de overdracht naar je lichaam faciliteer, zonder  daarbij je lichaam aan te raken. Mijn handen worden net boven het lichaam geleid. De activatie is altijd volledig afgestemd op wat het beste is voor jouw hoogste goed in dat moment.

Tijdens een Kundalini activatie hou je je kleding aan en is er géén sprake van seksuele handelingen.

Tarieven

1-op-1 sessie* van 2 uur voor 1 persoon: 155 euro excl. btw in Barendrecht.

1-op-1 sessie van 2 uur met 2 personen: 133 euro excl. btw in Barendrecht.

Groepssessies van 2 uur met 3 of meer personen: 111 euro excl. btw in Schiedam.

Groepsretreats* op maat van 3-4 uur met 3 of meer personen: 122 euro euro excl. btw in Schiedam.

*1-op-1 sessies is inclusies intenties neerzetten, breathwork, kundalini flow activatie, gronding & integratie en sharings.

**Groepsretreats op maat van 3-4 hours: hetzelfde als bij een 1-op-1 sessie + blue lotus ceremonie + inner fire meditatie. Evt in afstemming op maat.

Contra-indicaties

Een Kundalini Flow activatie wordt afgeraden wanneer je te maken hebt:

psychische stoornissen, fysieke aandoeningen als epilepsie, chronische pijn of hartproblemen, alcohol of drugsmisbruik
zware medicatie, zwangerschap.

Er zijn in de loop van de jaren nogal wat vooroordelen ontstaan over het activeren van Kundalini energie en zou het gevaarlijk zijn. Dit is echter niet het geval mits je onder deskundige begeleiding hiermee bezig bent.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

 

 

Je bent ingeschreven op de nieuwsbrief!