Kundalini Activatie & Voice Healing

Contact

Hervind je Stem

Activeer je Kundalini

Deze dag is er voor jou wanneer je jezelf wil bevrijden van valse waarheden die jou niet langer dienen, vrijheid in expressie wil ervaren, meer in verbinding wil leven met je Ware Zelf, meer levensenergie wil ervaren en jouw eigen geluid wilt inzetten als krachtige healing voor jezelf. 

Voel jij:

– dat je energie tekort komt?
– dat je piekert over je zielenmissie?
– dat je de verbinding met jezelf en anderen niet meer?
– dat je moeite hebt met het uiten van je diepste verlangens?
– dat je je geblokkeerd voelt op het gebied van creativiteit en seksualiteit?
– een gemis van het diepe gevoel van een JA voor het leven hier op aarde?

Wanneer onze levensenergie geblokkeerd is, missen we het diepe gevoel van verbinding met het leven en met onszelf. En hebben we het gevoel doelloos het leven te leiden. Wanneer onze levensenergie stroomt zorgt het ervoor dat we ons dieper verbonden voelen met onszelf, het leven en tot elke cel voelt kunnen voelen dat het stroomt en tintelt en je levendig voel. Zin in het leven, passie voelt, gegrond en aanwezig bent in het Hier en Nu.

Free your Soul.

Free your Voice.

Kundalini activatie

Een Kundalini activatie zorgt ervoor dat je levensenergie weer gaat stromen. Je wordt als het ware uit je pauzestand gehaald en aangezet. Hierdoor voel je de passie en energie om de nodige veranderingen aan te gaan om een vervullend leven te leiden. Tijdens een Kundalini activatie – gefaciliteerd door Karishma – kun je verschillende sensaties ervaren in je lichaam, maar het kan ook dat je nog niks voelt, maar de activatie wel op diep niveau doorwerkt en je achteraf wel de veranderingen voelt.

Voice Healing

Je leert met eenvoudige oefeningen en lichaamswerk dat jouw stem een krachtige en unieke healing tool is voor diepe verbinding met jezelf, het leven en de ander. Laat spanning los met behulp van jouw eigen stem, kom helemaal aan in het NU en betreed een ruimer bewustzijn. Maaike zal hiernaast ook een diepe ontspannende meditatie verzorgen met de klanken van haar stem en instrumenten waarbij je op een innerlijke reis zal gaan.

Praktisiche info

  • Voor wie: voor mannen en vrouwen die de vrouwelijke energie en levensenergie in zichzelf willen aanwakkeren en hun eigen stem willen leren gebuiken als healing tool.
  • Wanneer: 26 november 2023
  • Waar: Delft
  • Uitwisseling: 149 euro excl. btw incl. vegan lunch, thee, water en versnaperingen.
  • Aanmelden: info@karishmasanchit.nl

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

 

 

Je bent ingeschreven op de nieuwsbrief!