Wat een historische tijd is het waar we momenteel in leven. Ten tijde van de uitbraak van het coronavirus. Een bewuste keus van de ziel om juist nu in deze tijd geïncarneerd te worden. Om getuige te zijn en bij te dragen aan de ontketening van het wereldwijde ontwaken.

Nooit eerder zijn we zo met elkaar verbonden als nu, zelfs vanuit isolatie en afzondering. Overal ontstaan initiatieven om de handen ineen te slaan, samen te werken en licht en liefde te verspreiden, ieder op zijn eigen manier. Het laat ons zien dat we:

  • Rust vinden te midden van de onrust
  • Vertrouwen hebben in het onbekende
  • Los kunnen laten van het bekende
  • Kansen creëren in crisis
  • Verbonden en krachtig zijn in afzondering
  • Eenheid vinden in verscheidenheid
  • Overvloed ervaren in (de illusie van) tekort

We kunnen eindelijk op adem komen. De aarde kan eindelijk uitblazen. Een grote pauze van de ratrace waar we in gevangen zaten. We hervinden onszelf, we hervinden een nieuwe manier van leven en hervinden onze oorspronkelijke kracht. Om onszelf te helen, elkaar te helen en de aarde te helen. De wereld van nu laat ons een aantal dingen zien die ik graag met jou deel. Niet iedereen kan hier vanuit een open blik naar kijken en dat is ok. Maar als je uitzoomt en the bigger picture ziet, dan is dit wat er spiritueel gezien gebeurt.

Wake up call

Zoals je weet is de planeet waar we op leven, levend. Ze ademt, leeft, ze is in charge, ze is onze baas. Ze weet precies wat ze nodig heeft en wij luisteren niet naar haar. We hebben een wereldwijde wake up call nodig, zodat de hele wereld stilstaat. We kunnen niet verder zoals we altijd geleefd hebben. De planeet zegt GENOEG, het moet stoppen, dit is onze wake up call. Fabrieken stoppen, vliegtuigen stoppen met vliegen, waardoor milieuvervuiling nu drastisch afneemt. Bedenk wat voor effect het heeft op het klimaat en op de aarde. Onze planeet kan nu eindelijk even uitblazen, uitademen en  een grote pauze nemen. We moeten herwaarderen hoe we leven en hoe we onze tijd op de planeet besteden, hoe we onszelf en anderen en de planeet behandelen. We moeten her-evalueren wat we aan het doen zijn. Een wake up call dat hoe we leven niet duurzaam is en massaal moeten ontwaken om voor een andere richting en manier van leven te kiezen. Een nieuwe aarde. Een nieuwe mens. We komen allemaal terug op liefde, familie, vriendschap, samenwerken, connectie, community, dat is waar het omgaat. Concurrerende bedrijven komen nu samen, geven dingen gratis weg, omdat we elkaar willen helpen en om hoopvol en veilig te voelen. Dus denk aan anderen die je kent of niet kent, we moeten leren delen en samenwerken in plaats van aan onszelf te denken. Dat is waar de nieuwe wereld over gaat.

Verbinding

Deze wereldwijde wake up call laat ons ten eerste zien dat we allemaal verbonden zijn, dat we allemaal een impact hebben op elkaar. Gewoon door een aanraking kunnen we iets over de hele wereld verspreiden en met onze energie, stem, vibratie hebben we een effect op de hele planeet. Zo verbonden zijn we met elkaar. Heb je ooit in je hele leven je zo verbonden gevoeld met de mensen op deze planeet als NU? Hoe verbonden voel jij je NU met elke persoon op deze planeet? We gaan allemaal door hetzelfde. We worden eraan herinnerd dat we allemaal verbonden zijn.

Voed liefde, kracht en vertrouwen

De huidige tijd laat ons ook zien hoe we met onze gedachten onze realiteit creëren. Iedereen is getuige van wat er gebeurd in de wereld. Maar iedereen heeft er een andere kijk op gebaseerd op de interne wereld. Als je kiest voor angst dan leef je in een angstige wereld. Als je kiest om de liefde te zien en aan de hoop vast te houden, dan kun je in een hoopvolle wereld leven. Datgene waar je voor kiest, breidt zich uit. En daar kunnen we nu voor kiezen. Als je je vibratie verhoogt, voel je je uplifted en voel je je veilig als je s avonds gaat slapen. Neemt niet weg dat we allemaal door golven gaan. Golven van angst wisselen af met golven van liefde. Dat is helemaal ok. Dat is menselijk en dat voel ik ook. Maar wat we voeden wordt sterker. Dus voedt de liefde en hoop, daar creëer je meer van. Hoe we onszelf laten zien, heeft ook een enorme een impact op anderen. Onze realiteit van wat er aan de hand is, heeft namelijk een grote invloed op de ervaring van een ander. Daarom is het zo belangrijk om liefde te verspreiden, bewust te zijn hoe je jezelf laat zien en welke energie je in de wereld brengt.

Een diepere ‘calling’

Ten derde bestaat er nu veel onzekerheid bij mensen en bedrijven over hun baan of werk die ze dreigen te verliezen. De huidige situatie vraagt van je om te her-evalueren of het werk dat je doet wel is wie jij bent. Is er een diepere calling voor jou dat niet in je huidige werk zit. Je wordt weer op jezelf geworpen zodat je erachter kunt komen wat je hier te doen hebt. Sommige dingen zullen wegvallen, zodat er betere dingen voor in de plaats komen. Mocht je je calling in deze tijd luidt en duidelijk horen, dan begeleid ik je graag naar het zichtbaar maken van jouw Licht in de wereld. Zodat jij ook NU je licht kan brengen in de wereld. Klik hier om te zien wat ik voor je kan betekenen.

Onze ware aard onthuld

Deze wereldwijde ontwaking leidt ons terug naar onze spiritualiteit en naar vertrouwen. Iedereen is drager van the seed of love, the seed of a lightworker. Als je het altijd al voelde, maar je wist nog niet zo goed wat je dan precies te doen hebt: THIS IS IT! De wereld heeft jouw Licht nodig. NU! Dit is waar je ziel al die tijd op gewacht heeft. Zich op voorbereid heeft. Jij bent nu nodig jouw Licht en Liefde te delen en te verspreiden. Door samen te werken en krachten te bundelen. Of dat nu op spiritueel niveau is of meer aards niveau. We ontwaken allemaal. Om elkaar te helpen en om er voor elkaar te zijn. We laten nu niemand in de steek. Om kansen en mogelijkheden naar een nieuwe en duurzame manier van leven te vinden.

En kijk ook eens hoeveel mensen zich nu geroepen voelen tot energiewerk: door te mediteren en te bidden. Ze hadden het misschien nog nooit gedaan of wisten niet eens dat ze het konden. Hierdoor kom je tot het besef dat je een spiritueel wezen bent en dat we onderdeel zijn van een groter geheel. Dit is dé wake up call naar onze ware aard, wie we in werkelijkheid zijn. Een Soul Retrieval.

Leiderschap

Deze ontketening van ontwaken laat ook zien dat we steeds meer zelfvoorzienend kunnen leven, het laat ons zien wat we niet nodig hebben en laat ons terug komen naar de natuur. Back to basic. Less is more. De veiligheid die we voor onszelf gecreëerd hebben, is een ilussie. Als dit het einde van de wereld is, en dit ís in zekere zin het einde van de wereld zoals we die kenden, zouden we dan tevreden en blij zijn met hoe we leefden en lief hebben gehad? Het laat ons verantwoordelijkheid nemen voor onze acties, voor onze levens en niet blindelings te volgen als schapen. We moeten voelen wat goed is voor ons en we voelen intuïtief en diep van binnen dat onszelf isoleren het juiste is wat we nu moeten doen voor de planeet en onszelf. Om weer bij onszelf te kunnen komen. Om onszelf én de planeet te helen. En niet omdat het ons gezegd is op het nieuws, maar omdat we weer voor onzelf gaan nadenken en voelen.

Transformatie

Tot slot, dit is de transformatie van onze planeet. We hebben een heel erg interessant moment uitgekozen als ziel om juist nu in deze tijd op deze planeet te leven. Dit is hoe transformatie eruit ziet. Net zoals wanneer we zelf transformeren dienen we het oude waar we zo aan vasthielden, los te laten om het nieuwe te kunnen toelaten. You have to go to the mess, to go to the beauty. Je moet door het donker om het licht te kunnen toelaten. This is it. Right in front of us. Dit is hoe transformatie eruit ziet. It is messy, chaotisch, het is ontzettend pijnlijk… maar wat daarna komt is veel beter.

Ik zag bij iemand op instagram staan dat crisis in het chinees ‘danger meets oppertunity’ betekent. Lees dat nog maar eens: danger meets oppertunity. Zie the bigger picture en de kansen die we nu hebben om een nieuwe manier van leven te creëren, een nieuwe wereld. Dat aardiger is, liefdevoller, samenwerkt, meer in verbinding is met de natuur en met wie we werkelijk zijn op spiritueel niveau. 2020 komt pas net op gang, dus hou je ogen open, hou je hart open, je staat op het punt de grote verandering van de wereld op de mensheid te ervaren. De ontketening van de wereldwijde ontwaking.

Lieve mensen, blijf in je hart, wees aardig voor anderen, wat ze ook mogen ervaren in hun realiteit. Het mag er allemaal zijn en het is ok. Laten we aardig zijn voor elkaar, elkaar helpen en begrip hebben voor elkaar. Samen komen we deze tijden beter door en sterker uit.

Heel veel liefde, kracht en vertrouwen.

Liefs,
Karishma

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

 

 

Je bent ingeschreven op de nieuwsbrief!