Niets in de natuur kent een tekort. Er bestaat enkel overvloed.
Is het niet opmerkelijk dat alleen in de mens zoiets als tekort bestaat?

Door eeuwenlang afgescheiden te zijn geweest van onze ware, overvloedige natuur en van onze vrouwelijke energie, in zowel de man als de vrouw, zijn we beland in de illusie van een wereld van tekorten. Tekort in geld, tekort in liefde, tekort in tijd, tekort in innerlijke kracht. ‘Er is niet genoeg. Ik ben niet genoeg’, zijn stemmetjes waar we dagelijks mee te maken hebben. Het zijn oude programmeringen en conditioneringen die ons niet langer dienen en ons gevangen houden in een loop van tekorten.

De mannelijke en vrouwelijke energie in onszelf
Om ons los te maken van niet dienende programmeringen mogen we onze ware essentie en onze ware potentie herinneren, activeren en belichamen: het goddelijk mannelijke en goddelijk vrouwelijke in onszelf. Wat zijn nu de kenmerken en kwaliteiten van deze beide energieën?

De mannelijke energie is van the heights, de vrouwelijke energie van the depths.
De vrouwelijke energie is Shakti, Moeder Aarde, de maan, de mannelijke energie is Shiva, Vader Kosmos en de zon. De vrouwelijke energie is expressie van leven, de mannelijke energie is bewustzijn. De mannelijke energie is stilte en stabiliteit, de vrouwelijke energie is beweging en verandering. De vrouwelijke energie is receiving, de mannelijke energie is penetrating. De mannelijke energie is richting, purpose en prestatie, de vrouwelijke energie is liefde, verbinding en nurturing.

De eenwording tussen het mannelijke en vrouwelijke in onszelf brengt ons bij onze natuurlijke staat van het Goddelijk wezen dat we zijn: overvloedig, orgastisch en blissfull. Ook bekend als Nirvana (Sanskriet): een staat van absolute en algehele vrede, oftewel verlichting, een permanente staat van Zijn.

Onze Goddelijke staat van Overvloed
Er was een tijd op aarde dat wij leefden als Goden en Godinnen die deze overvloedige en orgastische staat belichaamden, een permanente staat van Zijn, zo verbonden met het Goddelijke. Onze natuurlijke staat van overvloed. We mogen ons weer herinneren dat we overvloed ZIJN. En dat overvloed ons geboorterecht is.

Het Goddelijk Vrouwelijke en haar natuurlijke kwaliteiten zoals ontvangen, aantrekken, magnetisch ZIJN, opent zich momenteel steeds meer, in zowel de man als de vrouw, en brengt ons direct naar het overvloedig wezen dat we Zijn. De terugkeer van de Hogere Vrouwelijke energie en daarmee balans brengen tussen het Hogere Mannelijke en het Hogere Vrouwelijke in onszelf, is de terugkeer van Overvloed in ons denken, in ons leven, in onze business en in ons wezen.

Overvloed in onszelf openen en belichamen
Doorbreken van oude, niet dienende patriarchale structuren gebaseerd op de gewonde mannelijke energie van prestatie en strijd en je verbinden met de Hogere vrouwelijke kwaliteiten van (magnetisch) Zijn, ontvangen en aantrekken (in plaats van jezelf bezig houden, altijd maar in de geef-stand en najagen) wordt het Goddelijke in elke cel van ons wezen geactiveerd. Het vraagt ons het innerlijk werk daarvoor dagelijks te doen om onze mind te shiften van tekort-denken naar overvloed-denken. Daarvoor mogen we in de eerste plaats opnieuw verbinden met de vrouwelijke energie in onszelf, nieuwe verbindingen maken in onze hersenen en door de illusies heen breken en gaan zien, voelen en geloven dat er altijd genoeg is, dat wij meer dan genoeg zijn en dat we veilig zijn en dat we het waard zijn om overvloed te ontvangen.

Wanneer we uit de rat-race te stappen, uit de schijnveiligheid en schijnzekerheid van een baan in loondienst of een relatie – wat zogenaamde financiële zekerheid brengt maar geen bezieling –  en ons zielspad bewandelen, treedt overvloed je wezen en je leven binnen. Daarmee dragen we met ons leven bij aan de wereld om meer liefde te worden en kan ware overvloed binnentreden.

Herinner je je Shakti Kracht, je overvloedig en orgastisch wezen.
Herinner je je overvloedige natuur zoals Moeder Aarde ons dagelijks laat zien.

Trinity Goddesses of Abundance
Tijdens de negen heilige nachten van het hindoefestival Navratri van 22 maart t/m 30 maart activeren we de Shakti krachten in onszelf en openen we het overvloedig wezen dat we werkelijk zijn in onszelf. We worden daarbij geleid door de Trinity Goddesses of Abundance, Kali/Durga (shifting mindset), Lakshmi (money and more), Saraswati (magic and manifestation). Je bent meer dan welkom om deel te nemen.

Ja, ik doe mee >>

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

 

 

Je bent ingeschreven op de nieuwsbrief!