DRIELUIK
Sexual Healing & Awakening

A journey back to Wholeness.

Contact

De kracht van jouw seksuele energie, jouw levensenergie, is zo enorm transformerend én creërend dat het al eeuwenlang met succes is onderdrukt.

Onze seksuele energie, onze levensenergie

Onze seksuele energie, onze levenskracht, is onschuldig. Het is onze uitdrukking van het pure en opwindende verlangen om te leven. Alles bevat deze krachtige puls. En de diepste uitdrukking ervan is het verlangen om liefde te geven. Het kost ongelooflijk veel energie om het op slot te houden, maar dat doen we omdat we zijn geboren in een patriarchale samenleving waar het vrouwelijke wordt onderdrukt waardoor we schaamte, oordeel, emotionele verwonding, seksuele trauma’s en opzettelijke manipulatie tot culturele conditionering ervaren.

Onze levensenergie en levendigheid ontwaakt wanneer we (seksuele) blokkades en trauma helen die opgeslagen zitten in onze baarmoeder / sacraal chakra. We herinneren, misschien voor de eerste keer in ons leven, onze natuurlijke staat van het Goddelijk wezen die we zijn: een overvloedig, orgastisch en blissful wezen.

Nieuwe data voorjaar 2024:

Sexual Healing – 21 april
Sexual Awakening – 26 mei
Sacred Sexuality – 16 juni

OPTIONEEL:

Kundalini Activatie & Voice Healing –
Zondag 26 november 2023

 

Wat brengen deze dagen je?

Tijdens het drieluik Sexual Healing & Awakening brengen we op diepgaand niveau;

♡ heling van oude patriarchale programmeringen (Sexual Healing – 21 april),
♡ ontwaking in je Ware bewustzijn (Sexual Awakening – 26 mei)
♡ Heilig maken wat al eeuwenlang onheilig en onveilig is gemaakt (Sacred Sexuality 16 september).

Het drieluik brengt je:

 • Een diepe verbinding met je lichaam zodat je weer thuis mag komen in je lichaam.
 • Op een krachtige next level manier openen van en verbinden met je heilige seksuele energie.
 • Activeren en belichamen van de s.eksuele energie en daarmee blokkades versneld helen + je bewustzijn verruimen.
 • Een krachtige verbinding maken met je yoni.
 • Helen van je relatie met je eigenwaarde.
 • een heilige beleving rondom seksualiteit,
 • een duidelijkere doorstroming van seksuele energie, levensenergie in jezelf,
 • Cultiveren van meer innerlijk vertrouwen en het terugwinnen van je kracht.
 • Jezelf bevrijden van elke patriarchale of maatschappelijke programmering.
 • Je veilig leren voelen om je seksuele energie weer op een gezonde manier te uiten.
 • Weer openstaan ​​voor (self)pleasure.

*Tijdens alle dagen houden we onze kleding aan en is er geen sprake van s.eks(uele handelingen).

Sexual Healing
21 april

Tijdens deze dag brengen rituelen, tantra practices, yoni healingmeditaties en dans ons heling, bevrijding en verlichting.

 • Yoni reflexologie
 • Yoni healingmeditatie
 • Negatieve emoties als schuld en schaamte clearen
 • Negatieve energieën van (on)gewilde bedpartners die in je yoni zijn opgeslagen, clearen
 • Heling van (voorouderlijk) trauma of blokkade rondom seksualiteit.

Ervaringen van vrouwen die jou voorgingen:

”Mijn intentie om mij aan te melden was om meer verbinding/ contact te maken met mijn bekkengebied en wat er nu eigenlijk spiritueel gezien nog vast zit om volledig vrij en mezelf te kunnen zijn. Door levenslang vaginisme en een nare seksuele ervaring is dit gebied op z’n zachts gezegd nogal ” beladen” en voel ik veel schaamte en schuld. Om hier licht op te schijnen vond ik nogal spannend. Maar met de fijne begeleiding van Karishma en de groep waar ik veel (h)erkenning vond, lukte het mij om mij in de oefeningen over te geven aan datgene wat naar de oppervlakte mocht komen en voel ik mij na de sessie echt meer ontspannen en voel ik minder spanning in mijn lijf. Het drieluik is een mooie weg die je jezelf mag gunnen om meer te gaan stralen en jezelf innerlijk te bevrijden van datgene wat jouw lichtheid nog in de weg zit. De oefeningen brachten mij niet alleen echt in contact met mijn bekkenbodemgebied. Wonderlijk want dit echte contact voel ik al mijn hele leven niet echt. Daarnaast gaven ze ook veel inzichten rondom mijn thema”s, heb ik veel kunnen loslaten en voelde ik mij krachtig en mooi in mijn vrouwelijke energie na de sessie maar ook erna. De energie lijkt blijvend te zijn getransformeerd. Ik voel nog steeds meer kracht en stevigheid in mijn bekkengebied en de speelse en zachte vrouw die ik altijd al was, laat zich na de sessie meer zien. Juist heeft mij de spirituele benadering hierin geholpen. Mede omdat ik al vaker bij seksuoloog/psycholoog ben geweest voor mijn bekkenbodemproblematiek. Maar hier transformeerde er iets op onbewust niveau, ook je lijf doet mee en de energie uit je familielijn. Deze holistische aanpak heb ik als zeer waardevol ervaren en kijk al uit naar de tweede dag van het drieluik. Karishma laat je heel erg op je gemak voelen, weet hoe ze diepgaandere thema”s kan aanraken en hoe je vrouwelijke energie echt kan gaan stromen. Je ziet dit ook bij haar zelf terug, ze straalt in de puurste, mooiste vorm en laat alle facetten van haar vrouwelijke kant zien. Een echte godin als je het mij vraagt 🙂 ” ~ Margo ~
”Sexual Healing… een onderwerp waarvan ik dacht dat er bij mij niet zo veel “lading” opzat. Maar waarin ik toch weer heel veel thema’s van mezelf en mijn vrouwenlijn tegenkwam. Heel mooi om los te laten en op te schonen. En (opnieuw) te verbinden met mijn eigen vrouwelijke kracht. Een intense maar mooie dag. Met prachtige krachtige vrouwen, helingtools en rituelen om weer te verbinden met de eigen (seksuele) vrouwelijke energie.” ~ Marije ~

Sexual Awakening
26 mei

Sexual Healing effent de weg naar sexual awakening. Dit gaat over je opnieuw verbinden met je seksuele energie – je levensenergie, je soevereiniteit terugwinnen en je godinnelijkheid herinneren.

Dat doen we middels:

 • Tantra breathwork
 • Actieve meditatie
 • Blauwe lotus en kleine vuur ceremonie
 • Kundalini activatie, waarbij
  • versnelde en diepgaande heling op schaduwstukken,
  • een heilige beleving rondom seksualiteit,
  • een duidelijkere doorstroming van seksuele energie, levensenergie in jezelf,
  • heling op meerdere lagen: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch, karmisch.
  • een dieper gevoel van Zelfliefde, Zelfvertrouwen, Zelfheling en eigenwaarde,
  • meer energie, levenslust en vitaliteit,
  • diepere verbinding, met jezelf anderen, natuur en Universum
  • een sterkere connectie en communicatie met andere dimensies zodra je 3e oog wordt bereikt,
  • een hogere trillingsfrequentie en bewustzijnsverruiming,
  • inzicht in hoe je seksuele energie kunt gebruiken voor jouw Hoogste goed en die van anderen op een zuivere manier.

”Ik voel me licht en vervuld! Dat is een nieuw gevoel en heel fijn! Gisteravond verwonderde ik mij in de spiegel. Dat is al eeuwen geleden. Wat een mooi, lief mens en ik ben trots dat ik dat eindelijk kan zien en herkennen. Vandaag een dag van verstillen, voelen en zijn. Ik ben dankbaar voor jou en alle andere vrouwen op mijn pad.” 

”Wat was het bijzonder afgelopen zondag. Veilige setting, mooie locatie en liefdevolle begeleiding. Ik sta aan! Nu de aan-knop niet meer uit laten gaan 😛 Ik voel weer meer verbinden met mezelf.”

Sacred Sexuality
16 juni

Sacred Sexuality. Dit gaat niet per se over s.əks. Dit gaat vooral over het terugbrengen van het Heilige wat ooit onheilig is gemaakt. Dit gaat over het ontwaken van je natuurlijke en aangeboren Goddess Power. Dit gaat over voluit je Purpose leven vanuit jouw Hoogste Potentie en Essentie.

Dat doen we middels:

 • Yoni puja – Goddess Initiatie
 • Yoni mantra & meditatie
 • Sacred breathwork & touch
 • Inner Goddess Blessing & Awakening

‘Ik kwam gisteravond thuis als een andere vrouw dan degene die ‘s morgens van huis ging. Nog veel emoties die mochten landen, maar zo’n gevoel van een nieuw bestaan.. heel bijzonder. Het voelt alsof ik met jullie een “geheim” deel; een initiatie heb ondergaan. Een diepere vorm van Zijn heb aangeboord, die maakt dat ik mijn weg lichtvoetiger en zekerder bewandel.’ ~ Susanne ~

‘Karishma en medegodinnen dankjewel de Godin in mij is ontwaakt. Ik weet dat ik nog een heel pad te bewandelen heb, maar het begin is er zeer zeker. Begin weer langzaam op mezelf verliefd te worden en van mezelf te houden. Veel (opgekropte) verdriet bij me losgekomen, maar dat is alleen maar goed!!!🙏🏽 Ik mag er zijn zoals ik ben, volledige acceptatie.’ ~ Razia ~

Praktisiche info

 • Alle drie dagen vinden plaats op een prachtige groene locatie in een yurt in Hazerswoude-dorp van 10.00 – 16.00 uur.
 • Uitwisseling per dag: 150 euro excl. btw incl. thee, water, lunch en versnaperingen.
 • Aanmelden kan via info@karishmasanchit.nl

*Tijdens alle dagen houden we onze kleding aan en is er géén sprake van s.eks(uele handelingen).

Contra-indicaties

Een Kundalini Flow activatie wordt afgeraden wanneer je te maken hebt:

psychische stoornissen, fysieke aandoeningen als epilepsie, chronische pijn of hartproblemen, alcohol of drugsmisbruik
zware medicatie, zwangerschap.

Er zijn in de loop van de jaren nogal wat vooroordelen ontstaan over het activeren van Kundalini energie en zou het gevaarlijk zijn. Dit is echter niet het geval mits je onder deskundige begeleiding hiermee bezig bent.

Optioneel:
VOICE OF THE WOMB
nieuwe data volgt

Onze baarmoeder en keel zijn twee krachtige portalen die zowel fysiologisch als energetisch met elkaar verbonden zijn. Ze worden ook wel de Divine Twins genoemd: het sacrale chakra regelt creativiteit, overvloed en aantrekkingskracht, inclusief het vermogen om romantische partners aan te trekken en te behouden. Het keelchakra regelt op haar beurt het vermogen om de creatieve impulsen en ideeën uit te drukken die hun oorsprong vinden in het sacraalchakra. Tegelijkertijd zijn dit dé twee plekken waar de meeste collectieve pijn en angst zit, ontstaan in een ver verleden. De stem van de vrouw is eeuwenlang onderdrukt en zelfs nu nog vinden veel vrouwen het moeilijk om zichzelf te laten horen. Ons keelgebied en onze stem is de poort om de creatiekracht van de baarmoeder in geluid de wereld in te brengen.

Helen van onze womb en openen van onze throat doen we middels:

 • Meditatie en beweging
 • Voorouderlijn visualisatie
 • Rite of the womb
 • Loslaat ritueel
 • Stembevrijding
 • Shamanic voichealing icm soundhealing
 • Ankh healing

”Het was een dag van van eerste keren: zowel de rite of the womb als de cacao ceremonie met de daarop volgende sound-healing. De rite is op zichzelf al magisch, maar vandaag besloot de Kosmos een steentje bij te dragen en veranderde de door zonlicht verlichte ruimte ineens in een geborgen donkere baarmoeder dankzij een naderende onweersbui. We kregen een special effect; bij elke uitgesproken intentie flitste het licht of donderde de hemel, alsof onze voorouders en de grote godin ons wilde laten weten hoe veel groter het is dan wat we denken, als we zo’n ritueel doen. De healing op de baarmoeder zelf was dan weer zacht en liefdevol in energie; de wereld buiten hield zich koest en zachte regen vloeide en maakte onze baarmoeders licht en schoon. Karishma zorgde voor een liefdevolle en heldere begeleiding, ze maakt een heel veilige bedding. Daarna de cacao ceremonie, de zon brak weer door maar naar mijn idee was het de sound healing van Maaike die de ruimte in vuur en vlam zette. Onder de indruk ben ik ervan, haar mooie stem, lichttaal en oerklanken. Ik voelde de strakheid van mijn ego verzachten, zelfs in stukjes verbrijzelen en van me vandaan zweven. Heel bijzonder! Kortom, ik ben danig onder de indruk van deze workshop, de trainers, de sfeer en de kosmos ”😉” Ik voelde me nog dagen daarna opgeladen en meer gecentreerd. Voor herhaling vatbaar!” ~ Esther van Leeuwen ~

”Lieve Karishma en Maaike,
Wat ben ik dankbaar voor deze prachtige gouden dag! Met een mystieke, helende Rite of the Womb, zo liefdevol van vrouw tot vrouw. Met de spirit van cacoa die tot ons kwam en ons hart mocht verwarmen. Met klankhealing en stembevrijding waarbij ik de stem van mijn sacred womb mocht laten klinken. Ik heb vandaag rust gevonden, vertrouwen hervonden in mijzelf als Goddess (!) en in het levensproces. Duizendmaal dank voor jullie liefdevolle bedding en begeleiding.
STROMENDE LIEFDE ”❤” Miriam”
”Dankbaar voor deze krachtige en magische dag met mooie mensen. Fijne en verdiepende vrouwenverbinding. Mijn baarmoeder gehoord, gevoed en verwarmd door de healing van Karishma en Maaike. Magisch duo! Het leven is goed voor mij, mijn hart heeft vandaag voor mij gekopt. Veel liefs, Geertje.”

Wanneer: 3 september van 10.00-16.00 uur ism Maaike Borsboom van Natuurzijn.
Waar: groene locatie in een yurt in Hazwerswoude-dorp
Uitwisseling: 150 euro excl. btw incl. thee, water, lunch en versnaperingen.
Aanmelden: karishma@stralenvanlicht.nl

Sexual Liberation
Datum volgt

We stappen in het archetype van de Sensual Woman middels een Sensual Dance Boot(y)camp o.l.v. Ester van Leeuwen, psychosociaal therapeut en professioneel danser. Deze middag van 13.30 – 16.30 uur gaat voorbij aan sexual shaming, patriarchale programmeringen en maatschappelijke conditioneringen op het gebied van seksualiteit. We mogen alles wat ons daarin nog tegenhoudt voor eens en altijd achter ons laten én precies in dat deel van ’te veel vrouw’ stappen die we al zolang onderdrukt hebben in onszelf waarbij we elkaar in liefdevol sisterhood toejuichen.

Wanneer: 25 juni van 13.30-16.30 uur.
Waar: Schiedam
Uitwisseling: 65 euro excl. btw incl. thee, water en versnaperingen.
Aanmelden: karishma@stralenvanlicht.nl

Kundalini & Sacred Voice Activatie

Datum volgt

Deze dag is er voor jou wanneer je jezelf wil bevrijden van valse waarheden die jou niet langer dienen, vrijheid in expressie wil ervaren, meer in verbinding wil leven met je Ware Zelf, meer levensenergie wil ervaren en de eeuwenoude taal van jouw ziel in jezelf wil activeren. Tijdens deze dag ontvang je een Kundalini activatie en een Your SoulVoice Ativatie.

Voel jij:

– dat je energie tekort komt?
– dat je piekert over je zielenmissie?
– voel je de verbinding met jezelf en anderen niet meer?
– dat je moeite hebt met het uiten van je diepste verlangens?
– dat je je geblokkeerd voelt op het gebied van creativiteit en seksualiteit?
– een gemis van het diepe gevoel van een JA voor het leven hier op aarde?

Wanneer onze levensenergie geblokkeerd is, missen we het diepe gevoel van verbinding met het leven en met onszelf. En hebben we het gevoel doelloos het leven te leiden. Wanneer onze levensenergie stroomt zorgt het ervoor dat we ons dieper verbonden voelen met onszelf, het leven en tot elke cel voelt kunnen voelen dat het stroomt en tintelt en je levendig voel. Zin in het leven, passie voelt, gegrond en aanwezig bent in het Hier en Nu.

Kundalini activatie

Een Kundalini activatie zorgt ervoor dat je levensenergie weer gaat stromen. Je wordt als het ware uit je pauzestand gehaald en aangezet. Hierdoor voel je de passie en energie om de nodige veranderingen aan te gaan om een vervullend leven te leiden. Tijdens een Kundalini activatie kun je verschillende sensaties ervaren in je lichaam, maar het kan ook dat je nog niks voelt, maar de activatie wel op diep niveau doorwerkt en je achteraf wel de veranderingen voelt.

Sacred Voice activatie

De stemactivatie, oftewel lichttaal: de taal van de ziel, zorgt voor een diepere ontwaking. Eeuwenoude codes van ziel die in jou geopend worden en jij mag herinneren welke schatten aan wijsheden in jou verborgen zitten en in dit leven belichaamd mogen worden. Het is een unversele taal waardoor wij mensen weer op harts- en zielsniveau kunnen communiceren en verbinden met onszelf en met elkaar. Het gaat voorbij de woorden, voorbij het hoofd. EN kan alleen met het hart en de ziel ontvangen worden.

Wanneer: 26 november 2023 | 10:00 – 16:00 uur
Waar: Delft
Uitwisseling: 150 euro excl. btw incl. thee, water en versnaperingen.
Aanmelden: karishma@stralenvanlicht.nl

Impressie

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

 

 

Je bent ingeschreven op de nieuwsbrief!