Voice of the Womb

Healing the Womb, Liberating the Voice

Contact

1-OP-1 THERAPIE    |    RETREATS    |    ONLINE TRAININGEN

Womb & Throat:

Divine Twins

Onze baarmoeder en keel zijn twee krachtige portalen die zowel fysiologisch als energetisch met elkaar verbonden zijn. Ze worden ook wel de Divine Twins genoemd.

Dé twee plekken waar de zetel van onze vrouwelijke kracht huist, verbonden met onze creativiteit en sensualiteit. Daar waar jouw levensenergie, jouw seksuele energie weer vrijuit mag stromen. 

Tegelijkertijd zijn dit ook dé twee plekken waar de meeste collectieve pijn en angst zit, ontstaan in een ver verleden. De pijn van de vrouwelijke onderdrukking en de angst om ons pure, krachtige Vrouw-Zijn naar buiten te brengen en onszelf te laten zien en horen leeft vandaag de dag nog steeds in ons.

De creatieve expressie wordt geblokkeerd wanneer we het gevoel hebben dat het onveilig is om te zijn wie we zijn. In plaats van rond te rennen, wild te dansen en te zingen, hebben we als vrouw geleerd hoe we stil moeten blijven en onze mond moeten houden. Dit verstikt letterlijk onze stem.

Omdat het keelchakra de creatieve kracht van de baarmoeder uitdrukt, voelt het manifesteren van overvloed in financiën en relaties ook vaak als een onmogelijke strijd. De oorzaken van blokkades voor overvloed en zelfexpressie kunnen ook in het bekken ontstaan na bijvoorbeeld seksueel trauma of seksuele blokkades.

Wanneer ons lichaam stress of trauma ervaart, klemmen we onze kaken op elkaar en zetten we vaak ook ons ​​bekkengebied op slot. Dit blokkeert onze goddelijke stroom, onze levensenergie en leidt tot klachten in onze baarmoeder en keel.   

Heel je baarmoeder
hervind je stem

Zondag 3 september

Wat brengt deze dag je?

Om de verbinding tussen het keelchakra en sacraalchakra te herstellen naar Divine Twins organiseren Maaike en ik een aantal keer per jaar een dag retreat VOICE OF THE WOMB.

De eerstvolgende staat gepland op 3 september van 10.00 uur – 16.00 uur incl. lunch, veersnaperingen, thee en water in prachtige yurt in Hazerswoude-dorp.

Je ontvang op deze dag een healing and blessing voor jezelf en je vrouwenlijn middels:

♡ Rite of the Womb,
♡ Shamanic Voice & Sound Healing,
♡ Stemactivatie / Stembevrijding,
♡ Vrouwenlijn meditatie,
♡ Lichaamswerk.

Wat je kunt ervaren na deze dag:

♡ niet meer geremd voelen om uiting te geven aan je (sensuele) Vrouw ZIJN.
♡ je authentieker voelen: dat uit zich in het spreken en leven van jouw Absolute Waarheid.
♡ fysieke en hormonale klachten rondom menstruatie en vrouw-zijn verzachten of verdwijnen.
♡ meer in verbinding met je lichaam, met name jouw bekkengebied.
♡ je creativiteit en seksuele energie gaat (weer) stromen.
♡ je voelt een diepe verbinding met jezelf en de vrouwen om je heen.
♡ helen blokkades (van jezelf of je vrouwenlijn) in het bekkengebied, het hart en de keel.
♡ je voelt een vrij, vrouwelijk en verbonden.

ervaringen van andere vrouwen

”Het was een dag van van eerste keren: zowel de rite of the womb als de cacao ceremonie met de daarop volgende sound-healing. De rite is op zichzelf al magisch, maar vandaag besloot de Kosmos een steentje bij te dragen en veranderde de door zonlicht verlichte ruimte ineens in een geborgen donkere baarmoeder dankzij een naderende onweersbui. We kregen een special effect; bij elke uitgesproken intentie flitste het licht of donderde de hemel, alsof onze voorouders en de grote godin ons wilde laten weten hoe veel groter het is dan wat we denken, als we zo’n ritueel doen. De healing op de baarmoeder zelf was dan weer zacht en liefdevol in energie; de wereld buiten hield zich koest en zachte regen vloeide en maakte onze baarmoeders licht en schoon. Karishma zorgde voor een liefdevolle en heldere begeleiding, ze maakt een heel veilige bedding. Daarna de cacao ceremonie, de zon brak weer door maar naar mijn idee was het de sound healing van Maaike die de ruimte in vuur en vlam zette. Onder de indruk ben ik ervan, haar mooie stem, lichttaal en oerklanken. Ik voelde de strakheid van mijn ego verzachten, zelfs in stukjes verbrijzelen en van me vandaan zweven. Heel bijzonder! Kortom, ik ben danig onder de indruk van deze workshop, de trainers, de sfeer en de kosmos ;).  Ik voelde me nog dagen daarna opgeladen en meer gecentreerd. Voor herhaling vatbaar!” ~ Esther van Leeuwen ~

”Lieve Karishma en Maaike,
Wat ben ik dankbaar voor deze prachtige gouden dag! Met een mystieke, helende Rite of the Womb, zo liefdevol van vrouw tot vrouw. Met de spirit van cacoa die tot ons kwam en ons hart mocht verwarmen. Met klankhealing en stembevrijding waarbij ik de stem van mijn sacred womb mocht laten klinken. Ik heb vandaag rust gevonden, vertrouwen hervonden in mijzelf als Goddess (!) en in het levensproces. Duizendmaal dank voor jullie liefdevolle bedding en begeleiding.
STROMENDE LIEFDE  Miriam”
”Dankbaar voor deze krachtige en magische dag met mooie mensen. Fijne en verdiepende vrouwenverbinding. Mijn baarmoeder gehoord, gevoed en verwarmd door de healing van Karishma en Maaike. Magisch duo! Het leven is goed voor mij, mijn hart heeft vandaag voor mij gekopt. Veel liefs, Geertje.”

 

Praktisiche info

  • Wanneer: 3 september van 10.00-16.00 uur ism Maaike Borsboom van Natuurzijn.
  • Waar: groene locatie in een yurt in Hazwerswoude-dorp
  • Uitwisseling: 150 euro excl. btw incl. thee, water, lunch en versnaperingen.
  • Aanmelden: info@karishmasanchit.nl

*Tijdens alle dagen houden we onze kleding aan en is er géén sprake van s.eks(uele handelingen).

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

 

 

Je bent ingeschreven op de nieuwsbrief!